Hondenpark Steekterpoort

Op deze pagina vindt u alle nieuwsberichten met betrekking tot het nieuwe Hondenspeelpark.

Hondenspeelpark Steekterpoort I

Hondenspeelpark Steekterpoort I

Het hondenspeelpark Steekterpoort aan de Oostgouweweg in Alphen aan den Rijn slokt de nodige tijd op van het bestuur. Wij hebben dan ook besloten een commissie in het leven te roepen die de oren en ogen van de vereniging op het park zijn.

Deze commissie gaat zich bezig houden met de dagelijkse gang van zaken en het onderhoud op het park. Aan hen is verzocht om de klusdagen te organiseren en daar actief vrijwilligers voor te gaan werven. Zij zijn uw aanspreekpunt op het hondenspeelpark en zijn bereikbaar via:

Steekterpoort@alphensehondenbezitter.nl.

Ook kunt u hen in persoon aanspreken. Een foto van de commissieleden met bijbehorende namen zal een dezer dagen in het informatiebord worden opgehangen.

De commissie bestaat uit Claudia Morgenrood, Judith Heilen, Ronald Boekensteijn en Mariëla Stapper. Vanuit het bestuur zijn Natascha den Horder en Ina van Veen (bij afwezigheid Natascha) hun aanspreekpunt / contactpersoon. Beslissingen betreffende het park zullen zoals voorheen door het bestuur worden genomen.

Lees meer
Hondenspeelpark Steekterpoort II

Hondenspeelpark Steekterpoort II

Al geruime tijd zijn wij in gesprek met de gemeente omtrent het nieuwe hondenspeelpark. Niet alle gesprekken verlopen even soepel maar inmiddels is er een goede samenwerking ontstaan.
Doordat er een aantal lijnen parallel liepen moesten we op een aantal zaken water bij de wijn doen. Inmiddels is er een tekening waarop wij onze wensen kenbaar konden maken.

Lees meer
Steekterpoort

Steekterpoort

Hondenspeelpark Steekterpoort: Het hondenspeelpark Steekterpoort is uiterst succesvol mogen we wel zeggen en concluderen. Nu de dagen weer wat langer beginnen te worden, maar vooral droger, zien we weer grote groepen mensen naar het hondenspeelpark komen. Gemiddeld...

Lees meer