Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Suppen met je hond

13 oktober 2019 : 10:00 - 14:00

Ook dit jaar slaan Windsurfvereniging Zegerplas en de Alphense Hondenbezitter de handen ineen.  
Op zondag 13 oktober 2019 vanaf 10:00 uur tot 14:00 uur organiseren wij voor de tweede keer gezamenlijk het suppen met de hond.
Beide partijen zijn groot gebruikers van recreatiepark Zegersloot, maar zijn totaal verschillend. Een ding hebben we wel gemeen, water.

Voor de surf/sup club bevind zich een deel van het jaar een aanlijngebied. Dit heeft te maken met de kwetsbaarheid van de zeilen. Een nagel van een hond kan de veelal prijzige zeilen zodanig beschadigen dat deze onbruikbaar zijn. De surfers zijn hier erg bedacht op en er wordt regelmatig gevraagd aan passanten met honden om aan te lijnen. Dit is niet omdat men bij WSV Alphen niet van honden houdt, integendeel zelfs.
Daarom wil WSV Alphen in oktober als het aanlijn gebied weer tijdelijk opgeheven wordt “de hondenbezitter” bedanken. De Windsurfvereniging biedt daarom de ruimte en de mogelijkheid om hondenbezitters  met hun honden, onder  begeleiding van twee supinstructeurs , te laten suppen. Suppen is bekend als staand peddelen op een supboard, alleen nu met je hond er bij. Hoe leuk is dat!

Vanaf 10:00 uur zullen er vier supgroepen van maximaal 6 personen, het water ingaan en genieten van het sport en spelelement met hun hond. U bent van harte welkom om dit te aanschouwen en te genieten van dit spektakel.
De vereniging zorgt voor al het materiaal zoals een plank, peddels en als het nodig is een wetsuit. Er is ruimte om je om te kleden en te douchen bij de windsurfvereniging. Na na afloop is een er warme kop koffie, chocomel of een kom erwtensoep. Tevens is het mogelijk een versnapering aan de bar te halen.
Lijkt het u leuk geef u dan tijdig op! Ervaring is niet vereist want dat leert u deze dag!

Kosten: Leden van vereniging de Alphense Hondenbezitter mogen gratis meedoen. Niet- leden betalen een bedrag van € 7,50. Voor dit bedrag zijn de materialen en de koffie / chocomel / soep inbegrepen! Bij veel animo hebben leden van de vereniging voorrang op niet-leden. Lid zijn of worden van de vereniging heeft zo zijn voordelen!
Inschrijven voor het suppen met de hond kan dit jaar alleen via onze website: www.dealphensehondenbezitter.nl

Nadat u het geheel ingevulde formulier heeft verzonden krijgt u binnen enkele dagen een bevestiging van inschrijving. Niet leden krijgen daarbij een Tikkie (betaalverzoek via WhatsApp op de mobiele telefoon). Zodra de betaling daar van binnen is, is uw inschrijving pas definitief!

– Onder geen beding is restitutie van het inschrijfgeld mogelijk. Deelname geschied op eigen risico. Met inschrijving gaat men akkoord met deze voorwaarden.

– Indien men ter plaatse lid wordt is het mogelijk om het inschrijfgeld voor het suppen te verrekenen met het lidmaatschap.  
– Bij slechte weersomstandigheden, storm of onweer, kan dit evenement niet door gaan en zullen wij proberen om het te verzetten naar een andere datum.

Wij hopen u te mogen indelen in een van de supgroepen op 13 oktober vanaf 10:00 uur.  

Gegevens

Datum:
13 oktober 2019
Tijd:
10:00 - 14:00

Organisatoren

Alphense Hondenbezitter
WSV Zegerplas

Locatie

WSV Zegerplas
Verlengde Aarkade 30
Alphen aan den Rijn, 2406LB
+ Google Maps