HET BESTUUR

 

Richard Deijs

Voorzitter / penningmeester
richard.deijs
      @alphensehondenbezitter.nl

Ik ben in Leiden geboren op 22 juni 1983 en ik woon vanaf mijn geboorte in Alphen aan den Rijn. Samen met mijn partner woon ik in Alphen aan den Rijn. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als ambtenaar voor de rijksoverheid.

Op 8 oktober 2010 is onze viervoeter Koss geboren. Koss is een Rottweiler met een eigen handleiding. Koss was voor mij de aanleiding om te starten met de belangenvereniging de Alphense Hondenbezitters. Inmiddels is mijn trouwe vriend overleden op 14 juli 2017 door onbekende redenen.

Ondanks dat blijf ik mij inzetten voor u en uw hond voor een beter dierenwelzijn in de gemeente Alphen aan den Rijn.

Barbara Teulings

Secretaris

secretaris@alphensehondenbezitter.nl

In 2017 heb ik voor het eerst over de vereniging gelezen. Dit was een artikel over de aanleg van het Hondenpark Steekterpoort. Na het park meerdere keren te hebben bezocht werd mij gevraagd om gebiedsambassadeur te worden voor Aarlanderveen.

Hier woon ik sinds 2001. In 2006 werd ons gezin uitgebreid met Loe. Een kruising tussen een Duitse staander en een Labrador. In 2016 is Zuna erbij gekomen. Een kruising tussen Duitse staander en een Weimaraner.

In Aarlanderveen is er geen mogelijkheid om de honden lekker los te laten spelen. Ik wil graag kijken of dit in de toekomst misschien te realiseren is.

Ik vind het belangrijk dat de inwoners van Aarlanderveen die geen hond hebben, zo min mogelijk overlast ondervinden van hondenbezitters en hun viervoeters. Maar ook dat er een hond vriendelijke omgeving voor de honden en hun baasjes is.

Wilt u iets vragen of melden neem gerust contact met mij op.

Algemeen bestuurslid
Vacant

Ina van Veen

Social Media en Redactie

ina.van.veen@alphensehondenbezitter.nl

Geboren op 19 mei 1971 te Hazerswoude Dorp. Ik heb 2 zonen en woon nu al ongeveer 15 jaar in Alphen aan den Rijn.

Na het plotselinge overlijden van onze vorige hond besloten om toch weer een hondje te nemen, dit keer wilden we een asielhondje, want ook deze hondjes verdienen een nieuwe kans op een goed leven. Na een zoektocht kwamen we terecht bij een asiel waar juist een shih-tzu was binnen gebracht nadat hij aan een boom geparkeerd was gevonden. Op 9 juli 2012 is Boomer bij ons komen wonen.
Doordat ik minder mobiel ben hou ik mij bij de vereniging voornamelijk bezig met het zittende werk, redactie / social media, maar ook op het hondenspeelpark ben ik regelmatig te vinden en ben ik één van de aanspreekpunten.

Lenneke Hoogerdijk

Algemeen bestuurslid / evenementen

     lenneke.hoogerdijk@alphensehondenbezitter.nl

Mijn geboorte was op 15 maart 1955 in Leiden, en vanaf 1 april 1986 wonen mijn partner en ik in Alphen aan den Rijn. Sinds september 2017 ben ik met prepensioen. Tijdens mijn werkzaam leven ben ik hoofdzakelijk leidinggevende in de gezondheidszorg geweest, projectleider, docent. 

Op 15 november is onze viervoeter Whoopi overleden. 27 april 2018 is Steve in ons leven gekomen. Hij komt uit Spanje en had wat aanpassingsproblemen. Steve is een kruising van allerlei soorten honden. Steve is een lieverd met een eigen handleiding. Via mijn buurvrouw Claudia kreeg ik het advies om Steve mee te nemen naar Steekterpoort, voor socialisatie honden en mensen. Zo ben ik in aanraking gekomen met Steekterpoort en de Alphense Hondenbezitter. 
Omdat ik vind dat de gemeente Alphen aan den Rijn meer kan doen voor de honden en hondenbezitters, het mooie terrein Steekterpoort moet blijven, omdat het voldoet aan een behoeften, ben ik in oktober aspirant lid van het bestuur geworden ( ALV moet mij nog kiezen als bestuurslid). Samen met Hermien ben ik nu verantwoordelijk voor de commissie evenementen.
Samen met de gemeente Alphen aan den Rijn willen wij als vereniging komen tot een honden vriendelijke gemeente.

Natascha den Horder

Algemeen bestuurslid

      secretariaat@alphensehondenbezitter.nl

volgt

vacant

Algemeen bestuurslid

      @alphensehondenbezitter.nl

“vacant”